+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
sauazeblrbgrchnczednkdeunldusaespfinfrageogrcindidnirlitajpnkazkornorirnpolprtrousvksvnsweturukrrus

For example: VDoc

Shopping cart

0 goods
€0

Всего просмотров этой страницы: 428

Webasyst shop-script Add to comparison table

Tuotetunnus: k2soft-265

Shop-Scriptilla on kaikki verkkokaupan avaamiseen liittyvä: yli 250 hyödyllistä ominaisuutta, joiden avulla voit myydä enemmän. Shop-Script on yksi toimivimmista verkkokaupan skripteistä pienille ja keskisuurille yrityksille.

ominaisuudet
 • Количество рабочих мест
  Безлимит
 • Операционная система
  Windows XP, Windows 10, Windows Server 2012, Windows 7, Android, Linux, IOS, Другое, FreeBSD, MacOS
 • Страна
  Россия
 • valmistaja
  Webasyst
Show all features (6)

Tuotteen Kuvaus


Kaikki mitä tarvitset käydä kauppaa verkossa

Olemme lisänneet 18 vuoden ajanKaupan käsikirjoitus on monia mahdollisuuksia, joilla voit myydä tavaroita Internetissä, kehittää jatkuvasti yritystäsi ja kasvattaa voittoja.

 • Voit luoda verkkokaupan itse - ilman ohjelmoijia.

 • Kaikki tarvittavat toiminnot sisältyvät jo peruspakettiin.

 • Valmis integrointi yli 100 Internet-palveluun.

Erityinen osio "Markkinointi"

Verkkokaupan kaikki markkinointityökalut yhdistetään yhdeksi suureksi osaksi. He ovat aina näkyvissä ja auttavat sinua ajattelemaan joka päivä, kuinka houkutella lisää asiakkaita ja saada lisää tilauksia.

 • osakkeiden

  Sarja erityisiä asetuksia, joiden avulla voit väliaikaisesti muuttaa verkkokaupan logiikkaa ja kerätä näihin muutoksiin liittyviä myyntitilastoja.

 • kuponkeja

  Eri kuponkien luominen verkkokaupan ostajien motivoimiseksi.

 • Markkinointikustannukset

  Voit seurata markkinointikustannuksiasi suoraanKaupan käsikirjoitus. Heidän avulla näet selvästi, mitkä mainoskanavat toimivat hyvin ja mitkä eivät toimi.

 • A / B-testaus

  Sisäänrakennettu testaustyökalu vertaa automaattisesti useita verkkosivustojen suunnitteluvaihtoehtoja ja auttaa sinua arvioimaan, mikä vaihtoehto sinulla on enemmän tilauksia ja kokonaistulos.


Hakukoneoptimointityökalut (SEO)

Kaupan käsikirjoitus täysin valmis hakukoneoptimoinnin verkkokauppaan. Käytä sisäänrakennettuja työkaluja ja lisäosia mukauttaaksesi se kaikkien suosittujen hakukoneiden vaatimuksiin.

 • CNC - luettavat sivun URL-osoitteet

  Sivuosoitteet muodostetaan helposti luettavista sanoista. Tämä on asiakkaille mukavaa ja parantaa hakukoneiden asennetta kaupan verkkosivuille.

 • Kanoninen tunniste ja 301 uudelleenohjaus

  Nämä sivuston työn elementit auttavat järjestämään sivujen indeksoinnin oikein ja estämään päällekkäisten sivujen pääsyn hakemistoon.

 • Sitemap-tiedosto

  Sivustokarttatiedoston automaattinen luominen nopeuttaa verkkokaupan laadun indeksointia ja antaa sinulle nopeat tulokset hakukoneiden mainostamisessa.

 • META-tunnisteiden täyttäminen

  KUVAUS, AVAINSANAT META-tunnisteet ja TITLE-otsikot voidaan täyttää jokaiselle sivuston sivulle. Tallenna yksilölliset tunnisteet ja näytä hakukoneille, joita olet kehittämässä verkkokauppaan.

 • SSL-varmenne

  SSL-varmenteen asentaminen lisää sivustosi kävijöiden näkyvyyttä ja sen sijoitusta hakukoneille.

Multivitrinnost

kanssaKaupan käsikirjoitus Voit luoda useita myymäläfrontoja yhdelle verkkokaupalle. Nämä tallennustilat voivat sijaita eri verkkotunnuksissa, aliverkkotunnuksissa tai yhdessä yhteisessä verkkotunnuksessa. Kaikkia näyttelyikkunoita hallitaan yhdestä hallintapaneelista, ja ne yhdistetään yhdellä tavaraluettelolla ja tilausluettelolla.

Jokaiselle ikkunalle voit määrittää erilaisen suunnittelun ja valita erilaisia tuotejoukkoja, joiden pitäisi olla ostettavissa. Tämän avulla on mahdollista luoda useita verkkokauppoja yhdellä lisenssillä.Kaupan käsikirjoitus.

Lähetä uutiskirjeitä

Sähköpostin lähetys on erittäin suosittu tapa ottaa yhteyttä asiakkaisiin ja mainostaa tuotteita. Webasyst-ohjelmistoalustalle, jolla Shop-Script on käynnissä, on erityinen sovellus, jolla voit suorittaa omia joukkoviestejäsi. Ne voidaan lähettää koko asiakaskunnalle.Kaupan käsikirjoitus tai luoda vastaanottajaluetteloita integroidun CRM-järjestelmän avulla.

Työkalut myynnin lisäämiseksi

Kaupan käsikirjoitus - Tämä ei ole vain verkkokaupan luomiseen tarkoitettu ohjelmistotuote.Kaupan käsikirjoitus auttaa kasvattamaan myyntiä jatkuvasti. Tätä varten sillä on erityisiä työkaluja, joiden avulla on helppo työskennellä asiakkaiden kanssa ja kiinnittää huomiota tavaroihin.

 • Tuotesuositukset

  Samankaltaisten tuotteiden automaattinen valinta (myynti) lisää tilauksen keskimääräisiä kustannuksia, koska se kiinnittää myymäläkävijöiden huomion toiminnallisempiin ja kalliimpiin tuotteisiin. Ja automaattinen lisätavaroiden valinta (ristimyynti), jotka ostetaan usein yhdessä asiakkaan ostoskorin pääasentojen kanssa.

 • alennukset

  Vuonna Kaupan käsikirjoitus Asiakkaille on olemassa erityyppisten alennusten tarjoamisjärjestelmä: kuponkeille, tilauksen määrälle, asiakastilauksien kokonaismäärälle, ostajaryhmälle, yliviivatut hinnat, tarjouskampanjoiden erikoishinnat ja bonuspisteet. Lisää alennusmahdollisuuksia on helppo yhdistää valmiiden lisämoduulien - laajennusten - avulla.

 • Tuotetarrat

  Voit nopeasti lisätä tarran kunkin tuotteen valokuvaan korostaaksesi sitä ikkunassa. Tarraan voit kirjoittaa minkä tahansa tekstin, esimerkiksi: “Uusi”, “Myynti”, “Alennus”. Tarrat lisätään yhtä nopeasti yhdelle tuotteelle ja jokaiselle valitulle tuoteryhmälle.

 • Bonusohjelma

  Kannusta toistamaan nykyisten asiakkaiden tilauksia.Kaupan käsikirjoitus Se pystyy myöntämään lahjapisteet automaattisesti jokaiselle ostajalle - bonukset, joiden avulla voit maksaa myöhemmistä ostoksista ja saada alennuksen. Sinä itse päätät, kuinka suuri osa tilauksesta voidaan maksaa bonuspisteillä.

 • Vitriinit sosiaalisissa verkostoissa

  Rakenna verkkokaupan esittely suoraan Vkontaktessa ja Facebookissa ja ota vastaan miljoonien sosiaalisen verkoston käyttäjien tilauksia!

 • Käynnistä viestit

  Nämä ovat viestejä, jotka lähetetään automaattisesti asiakkaille tapahtumassa tai tietyn ajan kuluttua tilauksen tekemisestä. Heidän avullaan on kätevää kutsua ostaja jättämään arvostelu tuotteesta, ilmoittamaan bonuspisteiden kertymisestä, tarjoamaan henkilökohtainen alennuskuponki tai muistuttamaan uudelleenostosta.

analytiikka

Kaupan käsikirjoitus vahva sisäänrakennettu raportointijärjestelmä. Mittaa avaintiedot ja myynti erikseen kullekin liikenteen lähteelle, UTM-tunnisteille, toimitustavoille, maksutapoille, maille ja alueille sekä aloitussivuille.

 • Kohorttianalyysi

  Kohortit ovat väliaikaisesti muodostettuja ostajaryhmiä.Kaupan käsikirjoitus ottaa huomioon kohortsit rekisteröinnin tai ensimmäisen tilauksen myymälään mennessä, ja kokonaisgraafi näyttää kunkin kohortin osuuden kokonaismyynnistä. Kohortteja koskevassa raportissa näet kuinka ja milloin asiakkaat tekivät ensimmäisen ja toisen tilauksen ja kuinka paljon he toivat sinulle voittoa ensimmäisellä viikolla, toisella, kolmannella jat. d.

 • Sijoitetun pääoman tuotto - sijoitetun pääoman tuotto

  Mittaa sijoitetun pääoman tuotto - kaikkien verkkokauppojen tärkein indikaattori. Tallenna kaikki markkinointi- ja mainoskulut erikseen kullekin kanavalle jaKaupan käsikirjoitus laskee automaattisesti, mitkä sijoitukset lopulta kannattivat ja mitkä eivät.

 • Asiakkaan arvo - LTV (asiakkaan elinkaaren arvo)

  Seuraa kunkin asiakkaan arvoa koko ajan hänen ensimmäisestä ostostaan. Tämä on osoitus nettotuloksesta, jonka keskimääräinen asiakas tuo sinulle.

 • Asiakkaan hankintakustannukset - CAC (Customer Acquisition Cost)

  Arvioi yhden asiakkaan houkuttelemisen keskimääräiset kustannukset riippuen kanavasta, jonka kautta onnistuit houkuttelemaan hänet kauppapaikallesi ja nostamaan sen kassalle.

 • voitto

  Harkitse nettotulosta, joka lasketaan ottaen huomioon kokonaistulot ja kaikkien myytyjen tavaroiden hankinta-arvo.

 • Keskimääräinen tarkistus

  Vertaa eri mainoskanavien keskivertotarkistusta. Opi, mitkä myyntikanavat ovat sinulle kannattavampia ja ovat sen arvoisia jatkamaan sijoittamista ja millä kanavilla on vielä työskenneltävä.

Kassa yhdellä sivulla

Vuonna Kaupan käsikirjoitus käyttää nykyaikaista, dynaamista kassasivua. Ostaja näkee kaikki tilausta koskevat tiedot heti yhdellä sivulla ja voi milloin tahansa nopeasti muuttaa korin koostumusta, hänen yhteystietojaan ja maksutapojaan sekä tilauksen toimitusta.

Jos olet lähempänä perinteistä, vaiheittaista ostoprosessia, niin tämä tilauksen tekemisvaihtoehto on myösKaupan käsikirjoitus. Valitse myymälässä tilauksien luomistapa, joka asiakasyleisösi parhaiten ymmärtää.

Valitse sivustolle valmis malli tai lisää oma mallisi

Vuonna Kaupan käsikirjoitusKaupan käsikirjoitus Verkkokaupan ikkunasidosta on helppo muuttaa: valitse yksi 100: sta valmiista suunnitteluteemasta ja asenna se yhdellä painikkeella.

Suunnitteluteemoja voidaan räätälöidä niin, että verkkokauppa näyttää haluamaltasi. Ja jos olet kokenut käyttäjä, voit muuttaa suunnittelun lähdekoodin ja luoda täysin yksilöllisen ikkunasidoksen.

Kätevä myydä tableteissa ja älypuhelimissa

Osta verkossaKaupan käsikirjoitus kätevästi pöytätietokoneissa, tablet-laitteissa ja älypuhelimien näytöllä. Vitriinin muotoilu mukautuu automaattisesti minkä tahansa näytön kokoon. Sinun on vain valittava haluamasi suunnitteluvaihtoehto ja asennettava se oikealle sisälleKaupan käsikirjoitus vain yhdellä painikkeella.

Sivuston mobiiliversio

Voit halutessasi valita mobiililaitteille erillisen suunnitteluvaihtoehdon. Tällaiset suunnittelutemat - ”kevyemmät” ja nopeammat, mutta täysin toimivat - on suunniteltu erityisesti älypuhelimille ja tablet-laitteille. Voit yhdistää erillisen suunnitteluaiheen mobiililaitteille itse - ohjelmoijaa ei tarvita tähän.

Tavaroiden nopea tuonti ja vienti

Vuonna Kaupan käsikirjoitus Siellä on tavaroiden ja tilausten tuonti / vienti. Tuomalla CSV-tiedostoja voit tuoda koko tuoteluettelon tai sen osan. Lataa luettelot toimittajilta tai siirrä viety luettelo ladattavaksi kumppaneillesi.

Tavarat, tavarat ja ominaisuudet

Vuonna Kaupan käsikirjoitus Voit hallita ominaisuuksien ja tuotenumeroiden rakennetta joustavasti. Määrität tarvittavien tuotetyyppien määrän ja määrität jokaiselle tyypille ominaisuusjoukot: väri, paino, koko ja muut. Käytä näitä ominaisuuksia kuvaamaan näytöllä olevia tuotteita.

Tuotenumerot voidaan lisätä yksi kerrallaan tai luoda automaattisesti niiden ominaisuuksien perusteella. Jokaiselle artikkelille voit määrittää hinnan ja pitää erillisen varaston.


Luokat, tuotesuodattimet ja lajittelu

Voit mukauttaa mitä tahansa tuoteryhmien puita. Luokat voivat olla joko staattisia - määrität manuaalisesti, mitkä tuotteet ovat kussakin luokassa - tai dynaamisia - määrität tavaroiden automaattisen suodattamisen ehdot. Esimerkiksi dynaamisissa luokissa voit määrittää näyttämään tuotteita, joiden luokitus on yli 4, tai tuotteita, joilla on määritetyt tunnisteet.Kaupan käsikirjoitus Ikkunassa on jo toimintoja tavaroiden suodattamiseen ja lajitteluun. Sinun on vain määritettävä tarvittavat vaihtoehdot tuoteluokille.

Mikä on kannattavaa myydä

Kaupan käsikirjoitus Se näyttää selvästi, mitkä tuotteet ansaitsevat eniten rahaa ja mitkä tuotteet sinun täytyy vielä vetää pois "painolasista" bestsellereissä. Ja jos ilmoitat jokaiselle tuotteelle ostohinnan ja varaston alkuperäisen saldon, saat myös ennusteen, kuinka kauan koko erän toteuttaminen kestää. Tämä aika on laskettu viime kuukausien myyntitietojen perusteella.

Mukautettujen tilausten käsittely

Valitse, mitkä tilauksen käsittelyvaiheet ovat sinulle sopivia. Määritä tilausten käsittelyprosessi yrityksesi vaatimusten mukaan. Esimerkiksi, onko tarpeen lähettää jokainen uusi tilaus valvontaosastolle vai onko maksetun tilauksen läpi kuljettava erillinen kokoonpanovaihe, jonka suorittamisen asianomaisen työntekijän on vahvistettava.

Ilmoitukset ostajille ja työntekijöille

Heti uuden tilauksen tekemisen jälkeen ja kun työskentelet sen kanssa, sinä ja työntekijäsi saat automaattiset viestit tilauksen työn etenemisestä. Joten voit selvittää ajoissa uusien tilauksien ilmestymisen ja tilauksien valmiuden siirtää kuljetusyritykseen tai lähettää noutopaikkaan. Samat ilmoitukset lähetetään asiakkaille - kaikki haluavat seurata, kuinka osto askel askeleelta tasoittaa tietä "Internetistä" siihen. Ilmoitukset tilauksista voidaan lähettää sähköpostitse ja tekstiviestien muodossa.

Asiakaskunta ja asiakastili

Vuonna Kaupan käsikirjoitus Täysimittainen mekanismi vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa on otettu käyttöön. Kaikki tiedot asiakkaista ja heidän tilauksistaan tallennetaan tietokantaan, ja voit käyttää sitä jatkotyöhön. Sinä päätät, voiko ostaja tehdä tilauksen kirjoittamatta henkilökohtaista tiliä vai onko hänen rekisteröidyttävä ennen ensimmäistä ostoa ja syötettävä aina salasanansa.

Pääsy henkilökohtaiseen tiliisi on hyödyllinen kanta-asiakkaille. Siinä ostajat näkevät kaikki aiemmat ja nykyiset tilauksensa, alennuksensa ja bonuksensa sekä muut hyödylliset tiedot.

Erilaiset rekisteröinti- ja valtuutusvaihtoehdot

VerkkokaupassaKaupan käsikirjoitus Voit rekisteröidä tai kirjautua sisään henkilökohtaiselle tilillesi eri tavoin: henkilökohtaisella salasanalla tai kertaluonteisella koodilla, sähköpostiosoitteella tai puhelinnumerolla Facebook-, Google-tilisi kautta.Kytke sisään kirjautumisvaihtoehto, joka on mielestäsi asiakkaiden kannalta mukavin.

Oma CRM

käyttämälläKaupan käsikirjoitus yhdessä Webasyst CRM -sovelluksen kanssa voit nopeasti keskustella asiakkaiden kanssa pikaviestimien ja sosiaalisten verkostojen kautta, laskuttaa heitä tavaroista ja palveluista, käyttää IP-puhelinten mukavuutta, aktivoida automaattiset muistutukset, analysoida myyntikanavien tehokkuutta.

Työntekijäsi voivat työskennellä verkkokaupan asiakkaiden ja tilauksien kanssa ollessaan vain CRM: ssä ja vaihtamattaKaupan käsikirjoitus. On helpompaa keskittyä työhösi. Ja käyttöoikeuksien henkilökohtaiset ja ryhmäasetukset auttavat sinua kätevästi organisoimaan myyntiosaston työn.

toimitus

Vuonna Kaupan käsikirjoitus Voit ottaa käyttöön useita eri toimitustapoja ostajille: kuriiri- ja noutopisteistä suosittuihin toimituspalveluihin. Toimitustapojen määrittämiseksi on saatavana monia valmiita lisämoduuleja - sisään asennettuja laajennuksiaKaupan käsikirjoitus yksi painike.

Kauppalattiat

Kaupan käsikirjoitus pystyy toimimaan yhdessä suosittujen palveluiden, Google Merchant Center, Facebook, Avito, kanssa. Tuotteesi on ostettavissa tunnetuilla online-kaupankäyntialustoilla, ei vain verkkosivustollasi, ja miljoonat Internet-käyttäjät takaavat niiden olevan näkyvissä. Katso luettelo laajennuksista, joilla voidaan muodostaa yhteys Internet-kauppapaikkaan. Plugins on asennettuKaupan käsikirjoitus yksi painike.

Lisää ominaisuuksia

Vuonna Kaupan käsikirjoitus monia hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta verkkokaupassasi voi olla vielä enemmän. Sisäänrakennettuun lisäosien luetteloon voit asentaa hyödyllisiä moduuleja yhdellä painikkeella, jotka tekevät työstäsi helpompaa, parantavat verkkokaupan hakuindeksiä, auttavat houkuttelemaan uusia asiakkaita, parantavat myymälän ulkoasua ja tekevät siitä informatiivisemman. vartenKaupan käsikirjoitus Yli 1000 laajennusta saatavilla.

Hinta: €236.6

Varastossa


Доставка

Программные продукты поставляются в электронном виде

Быстрая оплата

Моментальная оплата покупок на сайте.

Подбор программ и услуг

Подбор программ и услуг по телефону, Viber, Telegram