+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
sauazeblrbgrchnczednkdeunldusaespfinfrageogrcindidnirlitajpnkazkornorirnpolprtrousvksvnsweturukrrus

For example: VDoc

Shopping cart

0 goods
€0

Всего просмотров этой страницы: 351

Webasyst Newsletter -sovellus Add to comparison table

Tuotetunnus: k2soft-266

Joukkoviestit

ominaisuudet
 • Количество рабочих мест
  Безлимит
 • Операционная система
  Windows XP, Windows 10, Windows Server 2012, Windows 7, Android, Linux, IOS, Другое, FreeBSD, MacOS
 • Страна
  Россия
 • valmistaja
  Webasyst
Show all features (6)

Tuotteen Kuvaus


Sähköpostimarkkinointi on helppoa

Newsletters-sovellus toimittaa sähköpostit tilaajillesi nopeasti ja luotettavasti.

1. Kirjoita teksti

Визуальный редактор текста сообщения

Visuaalinen tekstieditori säästää aikaa, se on helppo ladata kuvia, lisätä tekstiä malliin ja lisätä linkkejä sivustoosi. Vaihda HTML-tilaan kirjainten ammattimaisesta kirjoittamisesta.

2. Valitse vastaanottajat

Выбор получателей почтовой рассылки

"Uutiskirjeissä" on kätevä valita vastaanottajia erilaisin perustein:

 • tilaajat sivustoltasi;
 • kieli: jos kieli on määritetty yhteysominaisuuksissa, on helppo lähettää viesti heti kaikille, jotka puhuvat samaa kieltä;
 • yhteysluokat: lajittele vastaanottajat luokkiin lähettääksesi erilaisia viestejä tietyille luokille (luotujen luokkien lukumäärää ei ole rajoitettu);
 • ostajien verkkokauppa.

Jos vastaanottajaa ei ole missään näistä luetteloista, lisää heidän osoitteensa ylimääräiseen tekstikenttään - he tallennetaan tietokantaan tulevia postituksia varten.

Jos haluat käyttää lisäominaisuuksia vastaanottajia valittaessa, asenna sovellus “CRM". Tämän avulla voit luoda etukäteen minkä tahansa määrän erilaisia asiakasluetteloita, jotka ovat käytettävissä "Uutiskirjeissä" vastaanottajana.

Lisäksi tämän laajennuksen avulla voit luoda dynaamisia vastaanottajaluetteloita tarkennetun haun avulla. Määritä esimerkiksi seuraavat ehdot:

Luo automaattisesti automaattisen luettelon kaikista moskovista, jotka ovat tehneet ainakin yhden tilauksen myymälääsi tänä vuonna. Tällainen valinta on kätevä, jos haluat esimerkiksi tehdä erikoistarjouksen alennuksella asiakkaillesi kaupunkipäivänä.

Tällaiset vastaanottajaluettelot voidaan muodostaa kirjeen valmistelun aikana poistumatta sovelluksesta "Newsletters". Samaan aikaan voit määrittää samanaikaisesti useita hakukriteerejä yhdelle postituslistalle, mistä seurauksena muodostuu yksi vastaanottajaluettelo - voit olla varma, että kahta identtistä kirjainta ei lähetetä yhdelle asiakkaalle.

3. Lähetä viesti

Настройка параметров отправки сообщения

 1. Kirjoita lähettäjän osoite
 2. Aseta lähetysnopeus
 3. Ota Google Analytics -tuki käyttöön sivuston muuntamisanalyysissä
 4. Testaa viestin lähettäminen
 5. Napsauta Lähetä-painiketta!

Nauti prosessista!

Скрипт массовой рассылки сообщений в действии

Voimassa olevat luettelot todellisista vastaanottajista

Laatiessaan vastaanottajaluetteloa sovellus poistaa automaattisesti kaksoisosoitteet ja osoitteet, joille aiempia postituksia ei voitu lähettää - esimerkiksi puuttuvia tai virheellisesti kirjoitettuja sähköpostiosoitteita.

Tarpeettomien ja olemattomien osoitteiden poistaminen auttaa välttämään palvelimen pääsyä postipalvelujen "mustiin luetteloihin".

Visuaaliset tilastot

Viestien lähettämisen ja lukemisen tilastot näytetään reaaliajassa postitusprosessin aikana - visuaalinen aikataulu päivitetään ilman, että sivu ladataan uudelleen.

Postituksen jäljellä oleva aika ja tehokkuus on helppo arvioida indikaattorilla, joka osoittaa vastaanottajien lähettämisen ja jakamisen tilan mukaan (lue, ei toimitettu, ei lähetetty aikaisempien postitusten kriittisen toimitusvirheen vuoksi jne.).

Luotettava uutiskirjeen hallinta

Postituskoodin voi pysäyttää milloin tahansa käyttämällä Tauko-painiketta jatkaaksesi lähettämistä myöhemmin sopivana ajankohtana.

Jos pitkä jakelu keskeytyy isännöintipalveluntarjoajan palvelimen rajoitusten takia, sovellus käynnistää prosessin uudelleen ja jatkaa lähettämistä itsessään - älä vain sulje sovellusta selaimessa jakelun loppuun tai määritä aikataulutehtäviä (cron) yksityiskohtaisten ohjeiden avulla.

Uskollisuus sähköpostipalveluihin

Jos vastaanottajasi (Mail.ru, Yandex.Mail, Gmail jne.) Joukossa on paljon suosittujen sähköpostipalveluiden käyttäjiä, rajoita lähetysnopeutta siten, että postitus ei näytä roskapostilta, jota lähetetään usein suurina määrinä lyhyessä ajassa.

Lukemisen, tilaamisen ja toimitusvirheiden dynamiikka

Hallitse uutiskirjeen tulosta reaaliajassa. Tilastotiedot lähettävät ne, jotka ovat jo lukeneet viestisi, jotka ovat lopettaneet tilauksen tulevista postituksista ja ne, jotka eivät voineet vastaanottaa kirjeesi, ja miksi: esimerkiksi postilaatikko on täynnä tai osoitetta ei enää ole.

Kaavioiden avulla voit arvioida toimitusajan ja seuraavan toiminnan keston. Eri tapauksissa tällainen toiminta voi kestää useista tunneista useisiin viikkoihin. Jos esimerkiksi lähetät viestin perjantai-iltana lauantaihin, todennäköisimmin asiakkaasi aktiivisuus on alhainen maanantaiaamuna saakka. Tiistaiaamuna lähetetty viesti luetaan todennäköisesti samana päivänä.

Näet uutiskirjeisiin reagoimisen erilaisen dynamiikan yleisön tyypistä riippuen: sen iästä, ammatillisesta suuntautumisesta, maantieteellisestä sijainnista ja muista tekijöistä, samoin kuin aiheesta ja kirjoituksen ajankohdasta riippuen. Tämä on korvaamaton materiaali seuraavien postitusten suunnittelulle, samoin kuin asiakkaidesi muotokuvien tutkimiseen ja markkinointistrategian kehittämiseen yleensä.

Viivästyneet uutiskirjeet

On erittäin kätevää ajoittaa useita postituksia kerralla. Tätä varten sinun on vain määritettävä lähetyspäivämäärä ja -aika - Uutiskirje-sovellus tekee työnsä määritettyyn aikaan, ja sinun on vain analysoitava postitusten tulokset ja arvioitava niiden tehokkuutta.

Tilauslomakkeet ja tilaajaluettelot

Uskollisimmat tilaajat ovat ne, jotka tilaavat itsenäisesti saadaksesi uutiskirjeitäsi. Tämä tarkoittaa, että he todennäköisesti lukevat kirjeesi, eivätkä poista niitä heti tai lähetä niitä roskapostiksi.

"Uutiskirjeiden" avulla voit luoda erilaisia tilauksia ja sijoittaa ne sivustoille, blogeille ja muille verkkolähteille. Tilauslomake voi olla yksinkertaisin ja sisältää yhden kentän sähköpostiosoitteen ilmoittamiseksi:

tai monimutkaisempi - jolla on nimi, captcha-syöttökenttä ja lisäasetukset:

Jokainen lomake voi lisätä tilaajia luomaasi luetteloihin, esimerkiksi:

 • uutiset
 • ilmoitukset toiminnan alkamisesta,
 • ohjelmistotuotteiden päivitys,
 • mielenkiintoisia artikkeleita jne.

Liitä tilauslomakkeesi tällaisiin luetteloihin, ja keräät vähitellen tiettyjen aiheiden uutiskirjeiden tilaajia. Sinun on vain kirjoitettava viestit ja lähetettävä ne valmiisiin vastaanottajaluetteloihin.

Peruuta uutiskirjeiden tilaaminen ja hallinnoi tilisi tilauksia

Muista: asiakas on uskollinen uutiskirjeillesi, kun hän itse haluaa vastaanottaa viestejäsi. Jotta voit pysyvästi ylläpitää asiakasuskollisuutta yrityksesi kanssa, anna hänelle mahdollisuus milloin tahansa lopettaa nopeasti ja helposti minkä tahansa viestisi postitus.

Tilauslinkki ilman lupaa johtaa asiakkaan henkilökohtaiseen tiliin sivustollasi. Siellä hän pääsee heti Omat tilaukset -sivulle, jolla hän voi peruuttaa tilaamasi tai uudet tilaamasi uutiskirjeesi.

Sivusto-sovelluksessa voit aina muuttaa henkilökohtaisen tilisi ulkoasua ja mukauttaa sen sivustosi tyyliin.

Viestin mukauttaminen

Viestieditori tukee muuttujia postituslistojen tekstin dynaamiseksi muodostamiseksi - kukin vastaanottaja saa sinulta yksittäisen kirjeen.

Etkö halua viestisi olevan roskapostia? Lisää tilauksen linkki kirjeen tekstiin - yhdellä napsautuksella!

Integrointi Webasyst-sovellusten kanssa

Uutiskirjeet voivat käyttää muiden sovellusten tietoja valita vastaanottajaluettelon:

 • Shop-Script Verkkokaupan ostajat
 • Contacts Asiakkaat, työntekijät ja muut kontaktit
 • Blog Blogin kommentin kirjoittajat
 • Site Rekisteröityjä sivuston kävijöitä

Hinta: €58.5

Varastossa


Доставка

Программные продукты поставляются в электронном виде

Быстрая оплата

Моментальная оплата покупок на сайте.

Подбор программ и услуг

Подбор программ и услуг по телефону, Viber, Telegram