+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
sauazeblrbgrchnczednkdeunldusaespfinfrageogrcindidnirlitajpnkazkornorirnpolprtrousvksvnsweturukrrus

For example: VDoc

Shopping cart

0 goods
€0

Всего просмотров этой страницы: 1199

Vdoc-työnkulun sovellus. 10 samanaikaista yhteyttä. Kaupalliseen käyttöön. Add to comparison table

Tuotetunnus: vdocapp10
Vdoc-työnkulun sovellus. 10 samanaikaista yhteyttä. Kaupalliseen käyttöön. Vdoc-työnkulun sovellus. 10 samanaikaista yhteyttä. Kaupalliseen käyttöön.

Vdoc-työnkulun sovellus. 10 samanaikaista yhteyttä. Kaupalliseen käyttöön.

ominaisuudet
 • Количество рабочих мест
  10
 • Операционная система
  Windows XP, Windows 10, Windows Server 2012, Windows 7, Android, Linux, IOS, Другое, FreeBSD, MacOS
 • Страна
  Украина
 • valmistaja
  К2
Show all features (6)

Tuotteen Kuvaus


VDoc-ohjelmistotuote on tarkoitettu kollektiiviseen työskentelyyn eri muodoissa olevien asiakirjojen kanssa tallentamalla muutoshistoria, keskitetyn tiedon tallennuksen avulla mahdollisuus varmuuskopioida tiedot ja lähettää se eri asemille ja palvelimille.

EroaVDoc-verkko:

 • Työn vakaus. Toisin kuin web-sovellukset, sovellukset kestävät verkkokaatumisia. Sovellus ei "pudota pois" eikä "jäädydy", toisin kuin web-sovellukset, prosessit, jotka eivät ehkä lopu, kun virhe tapahtuu komentosarjojen suorittamisen aikana.
 • Rajoituksia ei ole. Selaimet asettavat rajoituksia verkkosovellusten suorittamiselle: voit kirjoittaa tiedostoja vain selainhakemistossa (mikä ei ole käyttäjien kannalta mukavaa), tiedostot on ladattava vuorotellen (yksi tiedosto kerrallaan). Kun tiedostoja ladataan takaisin VDoc-järjestelmään, käyttäjän on valittava tiedosto, et voi ajaa tiedostoja käsitteleviä sovelluksia automaattisesti; lähetettyjen tietojen kokoon ja useisiin muihin on rajoituksia. Kaikki nämä rajoitukset eivät luo VDoc-verkkosovelluksen käytettävyyttä. VDoc-sovelluksella ei ole rajoituksia! Sovelluksen avulla käyttäjä ei tuhlaa aikaa rutiinitoimintoihin - ohjelma tekee kaiken automaattisesti!
 • Suuri nopeus. VDoc käännetään konekoodiksi kullekin tietylle käyttöjärjestelmälle. VDoc-sovellusten suorittamiseen ei tarvita tulkkiohjelmia, kuten Python, Java-koneet, Framework Windows jne. VDoc ajaa itseään ilman ylimääräisiä "kainalosauvoja"!
 • Helppo ohjelman siirto. Kopioi vain tiedosto yhdestä laitteesta sopivan käyttöjärjestelmän avulla toiseen laitteeseen.
 • Pienennä lokeroon käytettävyys. Vdoc voidaan minimoida lokeroon (kuvakkeet kellon lähellä) poistamatta mitään paikkaa näytöltä. Sovelluksen suunnittelu voidaan räätälöidä ja mukauttaa näytön kokoon käyttämällä koko sovellukselle varattua tilaa. Jos työskentelet ei selaimessa, et voi sekoittaa sovellusta web-selailuun.
 • Monilinkkiarkkitehtuuri. VDoc käyttää monitasoista sovellusarkkitehtuuria: Asiakassovellus - Sovelluspalvelin - Tietokantapalvelin. Tämä on vakain ja turvallisin arkkitehtuuri Internet-sovelluksille.
 • Monisäieominaisuuksia. Monissa streamissa tapahtuvan tietojenvaihdon ansiosta tiedostosi siirretään mahdollisimman nopeasti Internetin kautta.
 • Ristialusta.Palvelinosa toimii Windowsissa, Linuxissa, MacOSissa. Jokaisessa käyttöjärjestelmässä on myös 2 muunnelmaa: graafisesti tekstimerkkijonona. Asiakkaan osassa on 2 esitysvaihtoehtoa: Työpöytävaihtoehto: Windows, Linux, MacOS. Vaihtoehto mobiilisovelluksille: Android, IOS, Windows, Linux, MacOS. Jakeluvaihtoehtoja on myös prosessorien kapasiteetista riippuen: 32 bittiä ja 64 bittiä.
 • Alkuperäinen sovellus. VDoc-sovellus on jaettu käännetyssä muodossa vastaaville käyttöjärjestelmille. Sen työhön ei tarvita kolmansien osapuolien tulkkeja ja puitteita.
 • Mobiilisovellukset. Androidille ja IOS: lle on asiakaspuolen vaihtoehto.
 • Täydelliset tiedot kytketyistä käyttäjistä. Toisin kuin web-sovellus, VDoc-sovelluksella on täydellinen hallinta käyttäjän yhteyksissä. Järjestelmänvalvoja näkee kaikki käyttäjät, jotka ovat tällä hetkellä yhteydessä verkkoon (riippumatta asiakassovellusten tyypistä) ja voi hallita näitä yhteyksiä (katkaista, estää).
 • Binaarinen tiedonvaihto. VDoc-sovellus kommunikoi sovelluspalvelimen kanssa binaarimuodossa. Tämä tiedonvaihto on nopeampaa kuin tavallinen JSon ja paremmin suojattu hakkeroinnilta.
 • Tuki TCP, HTTP, HTTPS. Sovelluspalvelin ja itse asiakassovellus voivat toimia useissa protokollissa, olivatpa ne sitten TCP, HTTP, HTTPS. Tämän avulla järjestelmänvalvoja voi valita parhaiten pitävänsä tiedonvaihdon.
 • Tuonti / vienti. Painamalla ctrl + C / ctrl + V voit viedä ja tuoda tietoja tiedostoista koostuvasta taulukosta. Jos siis haluat lähettää luettelon tiedostoista jonnekin, voit suorittaa tämän tehtävän muutamassa sekunnissa.
 • Suorittavat pitkät prosessit. Toisin kuin web-sovellus, sovelluksella ei ole ongelmia pitkien prosessien suorittamisessa. Tämän ansiosta käyttäjät voivat synkronoida hakemistonsa, vastaanottaa hakemistoja, lähettää hakemistoja, lähettää ja vastaanottaa valtavia määriä dataa, tarkistaa tiedostojen täsmäytyksen keskusvarastoon.
 • Hakemistosynkronointi keskusvaraston kanssa. Sovelluksen avulla voit synkronoida paikalliset hakemistot keskusvaraston kanssa. Tämä on aikaa vievä toimenpide, mutta se tehdään niin nopeasti kuin mahdollista.
 • Lataa koko hakemisto paikalliseen asemaan. Selaimen ja aikataulun asettamien rajoitusten takia VDoc-verkkosovelluksessa oli ongelma paikallisen hakemiston lataamisessa. VDoc-sovellus lataa monivirran tiedot koko hakemistosta paikalliselle asemalle.
 • Ladataan hakemisto palvelimelle. VDoc-sovellus mahdollisimman nopeasti monissa säikeissä lähettää tietosi palvelimelle.
 • Tiedostoversioiden varmentaminen keskusvarastolla. Nyt VDoc-sovelluksessa voit verrata tiedostoja keskusvarastoon.
 • Luo tiedostoja malleista.Voit luoda tiedostoja suoraan asiakassovelluksesta valitsemalla ne valitsemasi mallien joukosta. Tiedosto luodaan ja avataan automaattisesti tarvitsemassasi editorissa.
 • Muut ominaisuudet. VDoc-sovellusten ominaisuudet kasvavat jatkuvasti, eivätkä ole rajoittuneet lueteltuihin luetteloihin. Päivitysten ansiosta, jotka ovat saatavana ilmaiseksi vuoden kuluessa tuotteen ostamisesta, voit pysyä järjestelmän kehitystyössä.

Ohjelman ominaisuudets:

 1. Tuki eri kielille. Voit syöttää tietoja tietokantaan eri kielillä, samoin kuin valita haluamasi sijainnin. Jos tarvitsemasi lokalisointia ei ole olemassa ja tarvitset sitä todella, kehittäjä toteuttaa tarvittavan käännöksen ilmaiseksi.
 2. Dynaamisesti ladattu puu. Riippumatta siitä, kuinka haarautunut puu on, riippumatta siitä kuinka monta elementtiä se tallentaa, Vdoc näyttää sinulle tiedot puun oksista suurimmalla nopeudella.
 3. Suuri määrä tietoa. Mikä on teratavu VDocille? Tämä on tavallinen datakoko. VDocissa kymmeniä, ellei jopa satoja teratavuja tietoa voidaan tallentaa ilman ongelmia, jos vain palvelimilla oli paikka)))). Tallentaessasi suuria määriä tietoja, VDoc toimii edelleen nopeasti.
 4. Solmujen käyttöoikeuksien rajoittaminen.Laajan käyttöoikeuksien rajoitusjärjestelmän avulla voit rajoittaa käyttäjien pääsyä sivuliikkeille.
 5. Virukset ja muut haittaohjelmat eivät voi tuhota tietojasi, koska ei pääse niihin ...
 6. Käyttäjät eivät voi tuhota poistaa tai vahingoittaa tietoja, koska VDoc-järjestelmässä tietoja ei fyysisesti poisteta ja tiedostot merkitään vain poistettavaksi, mutta ne tallennetaan aina järjestelmään. Ja lisäksi kaikki käyttäjien tekemät muutokset kirjataan ja tallennetaan.
 7. VDoc on suunniteltu ryhmätyöhön. Jos käyttäjä vie tiedoston töihin, muille prosessin osallistujille ilmoitetaan tästä (he näkevät käyttäjän, joka vei tiedoston töihin, sekä työn alkamisen päivämäärän ja kellonajan).

Tuotekuvakanava:https://t.me/vdocapp

Ohjelmistotuotteen kokeiluversio voidaan ladata Internet-sivulta:https://corp2.net/index.php/category/download/

Videoleikkeet ohjelman käytöstä:https://www.youtube.com/watch?v=mOPUxc1TaO0&list=PLRyc83tAN5QPryj6BwdlP0iaxRr51txaa

K2-järjestelmien muutosten historia:https://docs.google.com/document/d/1eLcmFqMta00qhNUNTMRIQEB9xKURbQlmM_glscE7qB8/edit?usp=sharing

Hinta: €250

Varastossa


Доставка

Программные продукты поставляются в электронном виде

Быстрая оплата

Моментальная оплата покупок на сайте.

Подбор программ и услуг

Подбор программ и услуг по телефону, Viber, Telegram