+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
sauazeblrbgrchnczednkdeunldusaespfinfrageogrcindidnirlitajpnkazkornorirnpolprtrousvksvnsweturukrrus

For example: VDoc

Shopping cart

0 goods
€0

Всего просмотров этой страницы: 361

Pienen yrityksen johtaminen Add to comparison table

Tuotetunnus: k2soft-156
Pienen yrityksen johtaminen "Pienen yrityksen johto" - moderni ratkaisu pienyritysten johtamiseen ja kirjanpitoon. Ohjelma toteuttaa kaiken muun kuin verotuksellisen operatiivisen kirjanpidon, valvonnan, analysoinnin ja suunnittelun tarpeiden erilaisilla toimialoilla toimivissa yrityksissä: palveluiden tarjoaminen (palvelut), sopimustyöt (suunnittelu), tuotanto, kauppa. Ratkaisu auttaa lisäämään yrityksen tehokkuutta tarjoamalla omistajille ja johtajille laajan valikoiman hallintatyökaluja ja uusia mahdollisuuksia työntekijöille työskennellä tuottavasti.

"Pienen yrityksen johto" - moderni ratkaisu pienyritysten johtamiseen ja kirjanpitoon. Ohjelma toteuttaa kaiken muun kuin verotuksellisen operatiivisen kirjanpidon, valvonnan, analysoinnin ja suunnittelun tarpeiden erilaisilla toimialoilla toimivissa yrityksissä: palveluiden tarjoaminen (palvelut), sopimustyöt (suunnittelu), tuotanto, kauppa. Ratkaisu auttaa lisäämään yrityksen tehokkuutta tarjoamalla omistajille ja johtajille laajan valikoiman hallintatyökaluja ja uusia mahdollisuuksia työntekijöille työskennellä tuottavasti.

ominaisuudet
 • Количество рабочих мест
  1
 • Операционная система
  Windows XP, Windows 10, Windows Server 2012, Windows 7
 • Страна
  Украина
 • valmistaja
  BAS
Show all features (6)

Tuotteen Kuvaus


"Pienen yrityksen johtaminen" on hyödyllistä pienille, keskisuurille yrityksille, jotka tarjoavat palveluita, tuotantotoimintaa ja tukkukauppaa.
Ohjelmassa kiinnitetään erityistä huomiota työn suorittamisen suunnittelun ja kirjanpidon toiminnallisuuteen, palveluiden tarjoamiseen, tuotantotoimintojen kirjanpitoon ja yritysresurssien lataamiseen.
Ratkaisua ei ole ylikuormitettu tarpeettomilla toiminnallisuuksilla, se voidaan helposti räätälöidä yrityksen johdon ja kirjanpidon organisoinnin ominaisuuksiin - tämä tarjoaa kyvyn "pikakäynnistykseen" ja päivittäisen työn mukavuuden.
Ohjelma toteutetaan kokonaan hallituilla lomakkeilla. Tämän avulla voit käyttää sitä paksu, ohut tai web-asiakasohjelmassa, eli työskennellä järjestelmän kanssa mistä päin maailmaa tahansa.
Kokoonpanossa on ukraina- ja venäjänkieliset rajapinnat.

Ohjelman avulla voit automatisoida seuraavat toiminnot:

  • tavaroiden tuotanto;
  • työn suorittaminen, palvelujen tarjoaminen;
  • markkinointi ja myynti;
  • toimitukset ja ostot;
  • varastot ja varastot;
  • käteisellä;
  • rahoittamiseksi;
  • pitkäaikaiset varat;
  • henkilöstö ja henkilöstölaskelmat.

OHJELMASSA OSAKKEIDEN OMISTAJILLE JA HALLINTAJILLE OSALLISTETUT EDUT

Automaation todellinen hyöty on muutamassa päivässä tai viikossa.

"Pienen yrityksen johtaminen" on valmis ratkaisu, joka voidaan ottaa nopeasti käyttöön, ja jos muutat yrityksen laajuutta, johtamistapoja tai työn organisointia, perustaa uudella tavalla ilman paljon aikaa ja rahaa.

Yksi ohjelma korvaa kymmeniä taulukoita, asiakirjoja ja raportteja työpöydälläsi ja tietokoneellasi - kaikki tiedot tallennetaan ja tallennetaan yhteen tietokantaan. Ohjelma muistaa kaiken - jokainen asiakas, alennukset, tilaukset, velvoitteet, sopimukset.

Tietoja päätöksenteosta- yhdellä napsautuksella hiirellä.

  • Kassavirta
  • "Maksukalenteri",
  • "Tulot ja kulut, tulos ja tappio",
  • "Sovinto velallisten /velkojien kanssa",
  • "Tilauksen tila",
  • "Myynnin dynamiikka ja analyysi",
  • "Työn aikataulu" ja "Resurssien lataus", muut hallintaraportit.

Kaikki on hallinnassa- Työn suorittamista ja tuotantoa, resurssien lastausta, tavaroiden lähettämistä ja toimittamista, työntekijöiden tilauksia ja tehtäviä koskevien aikataulujen ylläpitäminen tarjoaa toiminnan operatiivisen valvonnan.

Runsaasti mahdollisuuksia toiminnan suunnitteluun - rahoitussuunnittelu (budjetointi), myynnin suunnittelu, henkilöstön lataaminen, yrityksen resurssien lataaminen ja niin edelleen.

Johtajien ja työntekijöiden työ tulee tuottavammaksi - rutiinitoimintojen automatisoinnin takia tiedon nopea ja kätevä valmistelu päätöksentekoon eri tasoilla. Moderni ergonominen käyttöliittymä tarjoaa helpon kehityksen aloittelijoille ja nopean kokemuksen kokeneille käyttäjille.

Tietojesi riittää - Ohjelman käyttämiseksi sinun ei tarvitse tuntea kirjanpitoa ja verolaskentaa. Ohjelmaa ei ole ylikuormitettu tarpeettomilla mahdollisuuksilla, se toteuttaa kaiken vain pienyrityksen kirjanpidon, valvonnan, analysoinnin ja suunnittelun kannalta välttämättömimmät.

Tietojen saatavuus mistä päin maailmaa tahansa - Internetin kautta.

Yritystoiminnan rekisteröinti ja yrityksen taloudellisen toiminnan ensisijaisten asiakirjojen - kaupan, hankintojen, rahoituksen, varaston, tuotannon jne. - muodostaminen tapahtuvat käyttämällä selkeitä näytöllä käytettäviä lomakkeita - analogisia paperiasiakirjoja vastaanottamalla tarvittavat painetut lomakkeet.


Mobiilisovellus "Pienen yrityksen johto"kehitetty 1C: Pidprimstvo 8.3 -alustan mobiiliversiossa, joka on suunniteltu toimimaan älypuhelimien ja tablettien tilauksilla iOs: n ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Samanaikaisesti synkronointi suoritetaan paikallisesti käyttöön otettavan tietokannan "Ukrainan pienen yrityksen johto" kanssa.

Hinta: €280

Varastossa


Доставка

Программные продукты поставляются в электронном виде

Быстрая оплата

Моментальная оплата покупок на сайте.

Подбор программ и услуг

Подбор программ и услуг по телефону, Viber, Telegram