+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
sauazeblrbgrchnczednkdeunldusaespfinfrageogrcindidnirlitajpnkazkornorirnpolprtrousvksvnsweturukrrus

For example: VDoc

Shopping cart

0 goods
€0

Всего просмотров этой страницы: 440

K2 Vdoc -verkon työnkulku Add to comparison table

Tuotetunnus: vdocweb
Bestseller!
K2 Vdoc -verkon työnkulku Verkkopohjainen dokumenttien hallintajärjestelmä. Tämä järjestelmä toteuttaa asiakirjojen tallentamisen tallentamalla kaikkien muutosten historian. Asiakirjat tallennetaan keskitetyssä tietokannassa välitöntä mahdollisuutta tietojen varmuuskopiointiin tarjotaan.
Tallennetun tiedon määrällä ei käytännössä ole mitään rajaa.

Verkkopohjainen dokumenttien hallintajärjestelmä. Tämä järjestelmä toteuttaa asiakirjojen tallentamisen tallentamalla kaikkien muutosten historian. Asiakirjat tallennetaan keskitetyssä tietokannassa välitöntä mahdollisuutta tietojen varmuuskopiointiin tarjotaan. Tallennetun tiedon määrällä ei käytännössä ole mitään rajaa.

ominaisuudet
 • Количество рабочих мест
  Безлимит
 • Операционная система
  Windows XP, Windows 10, Windows Server 2012, Windows 7, Android, Linux, IOS, Другое, FreeBSD, MacOS
 • Страна
  Украина
 • valmistaja
  К2
Show all features (6)

Tuotteen Kuvaus


Verkkopohjainen dokumenttien hallintajärjestelmä. Tämä järjestelmä toteuttaa asiakirjojen tallentamisen tallentamalla kaikkien muutosten historian. Asiakirjat tallennetaan keskitetyssä tietokannassa välitöntä mahdollisuutta tietojen varmuuskopiointiin tarjotaan. Tallennetun tiedon määrällä ei käytännössä ole mitään rajaa.

OhjelmistotuoteVDoc Se on tarkoitettu kollektiiviseen työskentelyyn eri muodoissa (esimerkiksi Word, Excel, jne.) Olevien asiakirjojen kanssa tallentamalla muutoshistoria, keskitetyllä tietojen varastoinnilla mahdollisuus varmuuskopioida tiedot ja lähettää se eri asemille ja palvelimille.

VDoc-järjestelmän ominaisuudet:

1. VDoc-järjestelmä on web-käyttöliittymä, joka toimii http- tai https (liikenteen salausprotokolla) -protokollassa.

2. Ohjelmistotuote VDoc on monialustainen. Järjestelmän palvelinosa voi toimia nykyään yleisimmissä käyttöjärjestelmissä: Windows, Linux, MacOS. Käyttäjät voivat työskennellä melkein missä tahansa käyttöjärjestelmässä (Windows, Linux, MacOS, Android, IOS, FreeBSD jne.) Ja millä tahansa laitteella (kannettava tietokone, henkilökohtainen tietokone, matkapuhelin, tabletti, TV, jne.), missä on moderneja selaimia.

3. VDoc-järjestelmä on avoimen lähdekoodin järjestelmä. Voit ostaa järjestelmän yhdessä lähdekoodien kanssa ja tarvittaessa muokata järjestelmää tarpeisiisi.

4. Tietokantapalvelimena käytetään suosituimpia alustojenvälisiä DBMS-järjestelmiä: MsSQL, Postgresql.

5. Järjestelmään käsiteltävän ja tallennettavan tiedon määrää ei ole rajoitettu. Et näe paljon eroja megatavujen kokoisten tietojoukkojen ja monien teratavujen koon tietojen välillä.

6. Virukset ja muut haittaohjelmat eivät voi tuhota tietojasi, koska ei pääse niihin ...

7. Käyttäjät eivät voi tuhota, poistaa tai vahingoittaa tietoja, koska VDoc-järjestelmässä tietoja ei fyysisesti poisteta ja tiedostot merkitään vain poistettavaksi, mutta ne tallennetaan aina järjestelmään. Ja lisäksi kaikki käyttäjien tekemät muutokset kirjataan ja tallennetaan.

8. VDoc on helppo käyttää. Ohjelmaa ei tarvitse asentaa - mene vain sivustolle ja työskentele. Käyttöliittymä on intuitiivinen työkaluvihjeiden kanssa. VDocin toimimiseksi ei tarvitse asentaa laajennuksia tai muita kolmannen osapuolen ohjelmistoja. Vain selain on kaikki mitä tarvitaan virtuaaliseen työnkulkuun.

9. VDoc on suunniteltu ryhmätyöhön. Jos käyttäjä vie tiedoston töihin, muille prosessin osallistujille ilmoitetaan tästä (he näkevät käyttäjän, joka vei tiedoston töihin, sekä työn alkamisen päivämäärän ja kellonajan).

10. Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden varmuuskopiointiin, tietojen lähettämiseen eri asemille, palvelimille.

11. Tietojen etsiminen VDocista on erittäin nopeaa. Voit etsiä käyttäjiä kiinnostavien alojen perusteella: asiakirjan numero, asiakirjan päivämäärä, vastapuoli, asiakirjan tila, otsikko, kommentti jne.

12. VDoc tarjoaa joustavan järjestelmän tiedon käyttöoikeuksien rajoittamiseksi.

13. Parannettu tietosuojatila (saatavana valinnaisesti) antaa sinun salata isäntäpalveluntarjoajan tiedot ja poistaa paikallisen tietokoneen tiedostot.

14. VDoc tarjoaa korkean tason integraation muihin ohjelmistoratkaisuihin. Apin ansiosta voit vaihtaa tietoja muista järjestelmistä VDoc: n kanssa.

15. Työskentely VDoc: n kanssa on turvallista. Selain rajoittaa ohjelman enimmäisoikeuksia.

Ostamalla VDoc-järjestelmän, et saa vain työnkulkuohjelmaa, vaan täysimääräistä avustajaa ja tietosi pitäjää!


Hinta: €1,666.7

Varastossa


Доставка

Программные продукты поставляются в электронном виде

Быстрая оплата

Моментальная оплата покупок на сайте.

Подбор программ и услуг

Подбор программ и услуг по телефону, Viber, Telegram

See also