+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
sauazeblrbgrchnczednkdeunldusaespfinfrageogrcindidnirlitajpnkazkornorirnpolprtrousvksvnsweturukrrus

For example: VDoc

Shopping cart

0 goods
€0

Всего просмотров этой страницы: 383

Webasyst CRM on kätevä työkalu asiakaskunnan ja myynnin hallintaan. Sen toimintojen avulla voit nähdä yrityksen asiakaskunnan eri tasoilla, hallita asiakkaiden poistumista ja seurata uusien asiakkaiden, sovellusten ja myynnin määrän kasvua.

ominaisuudet
 • Количество рабочих мест
  Безлимит
 • Операционная система
  Windows XP, Windows 10, Windows Server 2012, Windows 7, Android, Linux, IOS, Другое, FreeBSD, MacOS
 • Страна
  Россия
 • valmistaja
  Webasyst
Show all features (6)

Tuotteen Kuvaus


Käyttöoikeuksien eriyttäminen

Luo henkilökohtaiset pääsyprofiilit yksittäisille työntekijöille, ryhmittele työntekijät ryhmiin ja luo erilaisia suojausluokkia yhteyshenkilöiden ja kauppojen saamiseksi.

Kätevä työskentely kontaktien kanssa

Kaikki yhteystietoon liittyvät tiedot tallennetaan kätevässä ja helposti saatavilla olevassa muodossa. Yhteystiedot on helppo ryhmitellä segmenteiksi - kootaan manuaalisesti tai suodatetaan esimerkiksi eri kriteerien perusteella: lue viimeisin uutiskirje, ei tilannut 2 kuukautta. Segmenttejä käytetään suorittamaan nopeita ryhmätoimintoja kontaktien kanssa ja katsomaan raportteja.

Yhteyshenkilöille voit luoda muistutuksia tarjotaksesi heti toisen oston tai yksinkertaisesti muistuttaaksesi asiakasta itsestään ja heidän palveluistaan.

Tehokas kaupan hallinta

Tapahtumien vaiheet ja niihin liittyvät tehtävien tilat esitetään kätevässä ja visuaalisessa muodossa. Suunniteltujen toimien toteuttamista on helppo hallita. Mukavuussyistä tiedot transaktioista voidaan näyttää valitsemasi taulukon tai kanbantaulun muodossa.

Shop-Script -integraatio

Shop-Scriptin tilaukset voivat muodostaa kaupan Webasyst CRM: ssä. Tapahtuma luodaan vastaavassa myyntisuppilossa viittaamalla olemassa olevaan tai vasta luotuun yhteystietoon. Voit jakaa tapahtumia johtajien kesken ja määrittää tarvittavat vaiheet tapahtuman käsittelemiseksi. Ja kun tapahtuma on suoritettu, luo muistutuksia viitaten tiettyyn yhteyshenkilöön, jotta voit suunnitella jatkossa vuorovaikutusta asiakkaan kanssa.

Integrointia tuetaan versiosta Shop-Script 7.2.4.

Myyntisuppilot

Webasyst CRM: ssä voit asettaa minkä tahansa määrän myyntisuppiloja tapahtuman eri vaiheissa, aivan kuten yrityksesi työskentelyprosessi vaatii.

Kaikkien toimien aikajana

Kaikki Webasyst CRM -sovellukseen tallennetut toiminnot näytetään yhdellä tapahtumateipillä aikaviite - aikajanalla. On helppo tarkastella yksittäisen asiakkaan tai valitun tapahtuman tapahtumaluetteloa.

IP-puhelinliittymien integrointi

Puhelun aikana tietokoneen näytöllä näkyy viimeisimmät tiedot asiakkaasta. Kaikki puheluhistoriat tallennetaan CRM: ään. Yhdistä Telfin IP -puhelinpalveluun ilmaisella lisäosalla ja kuuntele tallennettuja keskusteluja milloin tahansa.

Tilien kanssa tehtävän työn automatisointi

Lähetä linkit laskuihin asiakkaillesi yhdellä napsautuksella. Tee tämä käyttämällä jotakin sisäänrakennettua mallia säätämällä sen ulkonäköä. Yhdistä erilaiset online-maksujärjestelmät plug-inien avulla, jotta asiakkaat voivat suorittaa maksuja suoraan tilisivulta.

Hinta: €108.3

Varastossa


Доставка

Программные продукты поставляются в электронном виде

Быстрая оплата

Моментальная оплата покупок на сайте.

Подбор программ и услуг

Подбор программ и услуг по телефону, Viber, Telegram