+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
+38 (067) 901-63-22 Sun 09:00—18:00
sauazeblrbgrchnczednkdeunldusaespfinfrageogrcindidnirlitajpnkazkornorirnpolprtrousvksvnsweturukrrus

For example: VDoc

Shopping cart

0 goods
€0

Всего просмотров этой страницы: 324

BAS Rozdrіbna -neuvottelut Add to comparison table

Tuotetunnus: k2soft-239
BAS Rozdrіbna -neuvottelut BAS Rozdrіbna -neuvottelut

BAS Rozdrіbna -neuvottelut

ominaisuudet
 • Количество рабочих мест
  1
 • Операционная система
  Windows XP, Windows 10, Windows Server 2012, Windows 7
 • Страна
  Украина
 • valmistaja
  BAS
Show all features (6)

Tuotteen Kuvaus


Ohjelmatuote "BAS Rozdrіbna -neuvottelut"nimitykset vähittäismyymälöiden (kauppojen) ja myös itsesi liiketoimintaprosessien automatisoimiseksi, joten muista kirjoittaa vähittäiskauppojen tukikohtaan niin paljon kuin mahdollista. Ohjelman avulla voit automatisoida hyödykevarastojen alueen kaupoissa ja seuraavissa kaupoissa Kasirin työssakun loisto.

Konfiguroimalla "BAS-vähittäismyynti" varastoimaan ja hallitsemaan toimintoja tavaroiden kanssa useissa vähittäiskaupan ryhmissä, kaupoissa, varastoissa, organisaatioissa ja tavaroissa, annamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää tarvittavia tavaroita.

Naichastishe sovelsi ratkaisua "BAS Rozdrіbna torgіvlya" vikoristovuyut kokonaan uusimpien ohjelmien avulla monimutkaisia tehtäviä varten.

Käyttöliittymän ominaisuudet

Sovellettu Rishennya on hajallaan nykyisessä rajapinnassa "Taksi". Taksirajapinnan pääominaisuudet:

 • loistava fontti;
 • työrobotit;
 • uusi navigointijärjestelmä: työkalurivi, työkalurivi, valikkopalkki, valikko;
 • pääsy povnovekstovogo-vitsiin, vibranomiin, toimintovalikkoon ja tulevaisuuden historiaan;
 • Zruchny poshuk luetteloissa, kontrolli poshuk;
 • dodati-voima vibranissa on yak ob'kti (asiakirjat, elementit davidnikiv ja in.), joten komendan.

Alue rukh -tavarat

Configuratsiya "BAS Rozdrіbna torgovlya" pіdtrimuє merkitsee tällaisia toimintoja tavaroiden kanssa:

 • zamovlennya postochalka;
 • Zamovlennya liikkeessä;
 • nadhodzhennya vid postochalka;
 • realizatsiya jakelu- ja muussa tukkumyynnissä;
 • tavaroiden siirtäminen kaupoissa;
 • liikkuminen yhden myymälän varastojen välillä;
 • varaston ottaminen;
 • opributkuvannya;
 • alaskirjaukset;
 • siirto organisaatioiden välillä.

Tavaroiden automaattisen jakelun toteutuessa meidän on pitänyt mennä kauppaan Viconanich Nalashtuvanin perusteella.

Kaupan "BAS Rozdrіbna torgіvlya" kaupankäynti tapahtuu vain grivnoissa.

Organisaatioille voit valita toisen järjestelmän lisämaksuille: lisämaksu matkalle, lisämaksu matkalle ja MPD, yksi vero, yksi vero ja PDV.

Myyntianalyysi ja julkaiseminen jälkikäteen

Myyntianalyysi samaan aikaan kuin vähittäishintojen arvo. Hyödykeylijäämän varastoalue säilytetään kuten hyödykeasemassa, niin myös tuotteen ominaisuuksissa. Myynti-analyysin ja myymälään ja koristuvachiin liittyvän ylijäämätuotteen perusteella voit tehdä muutoksia lähettäjään, suunnitella tavaroiden päivämäärän ja toimitusmaksun.

Ripustustarvikkeiden hallinta

"BAS Rozdrіbna torgіvlya" -ohjelman tavaroiden inventaario laaditaan manuaalisesti postochnik-laskun perusteella, mutta postochnik-korvauksen perusteella. Muussa Coristuvachevin kiinnityksessä joudut kuulemaan jälleenmyyjän, joissain tapauksissa ihonjulisteen saamaan tietoja tavaroiden toimituksesta, mutta tavaroita ei ole ostettu oikein.

Merkittävä nousuhinta

Ohjelmalla "BAS Razdrіbna torgіvlіva" on selkeä käsitys vähittäishintojen hallinnasta kaupankäynnin yhteydessä. Kauppatavaroiden keskustoimisto voi vahvistaa laajan hintaluokan koko tuotteelle kokonaisuutena, kaupparyhmälle sekä okremon nahkakauppaan. Lahjaluettelon okremі-ryhmässä voit myös esiintyä myymäläpäällikkönä.

Esittelemällä tietoja käytävätuotteen saatavuudesta voit hallita hintaa ja ostaa tuotteen ja saada hinnan uudesta hintajaosta. Järjestelmää vaaditaan tarjoamaan paras hinta hintaan, joka vastaa arvon arvoa ostohinnan kanssa.

Hintojen jakautumisesta on laadittu raportti, jos toimistossa on mahdollisuus tunnistaa uudet hinnat kaikille luettelon osille milloin tahansa teknisesti.

Ohjelmassa "BAS Rozdrіbna Torgіvlya" hintatunnisteet ja etiketit voidaan muotoilla ja merkitä hintatarjousasiakirjaksi, joten tämä on erityinen käyttöliittymä.

Myynti rozdrіb: ssä

Konfiguroitavissa oleva "BAS-vähittäismyynti" työskentelevän kassakoneen (RMK) esittelykäyttöliittymän osassa myynnin rekisteröintiä varten. Rajapinta RMK: n mukautukset victoriaan näytöllä pienillä rozmіruilla ja roboteille, joissa on ohjelmoitu näppäimistö. RMC-rajapinta sallii käyttö- ja purkutilojen toiminnan säätämisen. Luvan määrittäminen kassalle rekisteröimään tavaroiden myyntiä muille organisaatioille ja muita tarkastuksia verorekistereille sekä virallisille organisaatioille.

Kiinnitä huomiota erityyppisten maksutyyppien alueisiin: maksu luottokortilla, pankkikortilla, pankkilainalla ja alasertifikaattisertifikaateilla. Päivittäistavarakaupan laukkuja on saatavana laajemmin: järjestelmä, jolla voit säästää rahaa, syötetään kassakoneisiin kassakoneita maksua varten ja osittainen kassakone kassalle. Kiinnitä huomiota ruokakaupan laskuihin pankkiin, jolla on kauppa.

Kirjojen hallinta

"BAS-vähittäismyynti" on tarpeen, jotta voidaan hallita kykyä hallita kirjoja, joilla on vakiintuneet jakeluhinnat, eri mielentilojen ja tilanteiden talletuksissa:

 • Kіlkostі tavarat tarkastuksessa;
 • Sumi-tarkistus;
 • Ostoaika;
 • Alennuskorttiostojen tyyppi;
 • Tanskan erityiset ostot;
 • Hyödykerivin Vidotka vid sumi;
 • Lahja ostaessasi tavaroita ("osta-pyyhi").

Muista Configuratsiya-näyttelyssä "BAS Rozdrіbna Torgovlya" okremiy dovidnik -viini-kirjan pohja. Annetaan sinun painostaa eri mielen kertaluonteista decilia. Ota piirin kertyneet kynnysarvot ikään kuin se olisi lukittu, joten muuttamatta alennuskortteja ostamista varten kynnyksen ylittyessä, lahjasertifikaattien alue. Rivit tarkistetaan automaattisesti koristuvach-komennon varalta.

Tavaroiden uudelleenjärjestelyt valtion toiminnan vähittäiskaupan analysaattorissa

BAS Rozdrіbna Torgіlva antaa sinun suorittaa analyysin kaikista varastotoiminnoista. Rekisteröinnin voi tehdä ostaja, vähennetyt tavarat voidaan suorittaa tapahtuman toteuttamisessa mainituista syistä. Äänet valtion omistamille toimille Koristuvachevin yksityiskohtaisista tiedoista rozmіrista ja tappioiden syistä kaupan aikana.

Henkilöstöhallinto

Ohjelmalla "BAS Розрібнаorgівії" on oikeus suunnitella ja palauttaa myymälän todellinen työaika, samoin kuin myynnin hyväksyminen myyjälle, joka palvelee asiakasta. Saanen hallita käytäntöä ja turvata myyjien motivaatiojärjestelmän.

Kulutustavaroiden analyysi

Ohjelma "BAS Rozdrіbna torgіvlya" muodostetaan analysoimalla ääni korkeimmalla ryhmittelyasteella ja yksityiskohtaisella salauksen purkamisella kaikenlaisille operaatioille. Esitetyt kauden absoluuttiset arvon indikaattorit, keskimääräiset arvot, dynamiikan tunnit ja keskimääräiset indikaattorit kaupan tehokkuudesta. Erityistä huomiota on kiinnitetty myynnin analysointiin, kuten hyödykeryhmien jakeluun, joten ostajaryhmään, znosovuvanih-kirjojen tehokkuuden arviointiin, rozprodazhiviin.

Kaupparobotit

"BAS Rozdrіbna Torgіvlya" antaa luvan hyväksyä verorekisteröijiä, joiden on noudatettava lainsäädäntöä kaikista kassakoneita koskevista vaatimuksista. Voimme auttaa sinua löytämään mallin ystävällesi tarkistaaksesi sivutulostimet.

Saatat pystyä hyväksymään pankkikorttimaksu lisävastaanottopäätteen avulla.

Robotti on suunniteltu saamaan enemmän omistusmuotoja ja voittamaan vähittäiskaupassa: näytöt ostoilla, magneettikorttien lukemat, ja sitä voidaan käyttää myös lukemaan tekniikkaa viivakoodilla, jonka avulla voit syöttää viivakoodipalkin.

Hinta: €223

Varastossa


Доставка

Программные продукты поставляются в электронном виде

Быстрая оплата

Моментальная оплата покупок на сайте.

Подбор программ и услуг

Подбор программ и услуг по телефону, Viber, Telegram